Dansk Lægemiddel Information A/S

Revisionsdato: 01.11.2023

Om Dansk Lægemiddel Information A/S, DLIA/S
Dansk Lægemiddel Information A/S (DLI A/S) er et datterselskab til Lægemiddelindustriforeningen, Lif

 

DLI A/S er organisationen bag en vifte af leverandører af services på lægemiddelområdet i Danmark og resten af Europa, heriblandt Medicin.dk.  

 

DLI A/S består af  

 

  • Atrium, der tilbyder en bred vifte af kurser og uddannelser indenfor lægemiddelrelaterede emner. Atrium afholder selv kurser og uddannelser i det nyrenoverede Life Science Hus på Østerbro i København, ligesom Atrium tilbyder alle Life Science aktører at afholde møder, konferencer mm i Life Science Husets lokaler. Læs mere om Atrium, og kontakt Atrium på contact@atriumcph.com.
  • Medicin.dk, der leverer hårdt strukturerede, opdaterede og videnskabelige data om lægemiddelinformation via et stort antal platforme. Læs mere om Medicin.dk.

 

Desuden ejer DLI A/S en andel af Signum Life Science ApS (tidl. DLIMI), der tilbyder en lang række services indenfor rådgivning, analyse og markedsindsigt på lægemiddelområdet både i Danmark og andre dele af Norden. Læs mere om Signum Life Science ApS og kontakt Signum på info@signumlifescience.com.  

 

Historik for Medicin.dk i DLI A/S
Dansk Lægemiddel Information har siden 1976, under skiftende navn, produceret lægemiddelinformation. I først omgang udelukkende til sundhedsprofessionelle via bogen "Lægemiddelkataloget®", men siden 1985 også til den almindelige borger i udgivelsen "Medicinhåndbogen®". 

Da selskabet Dansk Lægemiddel Information A/S blev stiftet i 1995, blev det firmaets opgave at levere lægemiddelinformation bredt, dvs. både at producere statistikker over lægemiddelsalg, og at udarbejde præparatinformation. 

I samarbejde med Lægeforeningen, i det fælles selskab Infomatum A/S, kom også håndbogsudgaven af Lægemiddelkataloget® til i 2004. Den kom til at hedde "medicin.dk-Kittelbogen", og samtidig skiftede "Lægemiddelkataloget®" navn til "medicin.dk". 

 

Dansk Lægemiddel Information A/S har lokaler i Life Science Huset på Lersø Parkallé 101, på Østerbro i København. 

Du kan kontakte DLI A/S på telefonnr.: +45 3927 4488 

Du er altid velkommen til at skrive til os på kontakt@medicin.dk.