Om Medicin.dk - indlægssedler

Revisionsdato: 29.12.2020

Hvad er Medicin.dk - indlægssedler?

Medicin.dk - Indlægssedler er en hjemmeside og database, der indeholder indlægssedler for lægemidler godkendt på det danske marked. 

Indholdet i indlægssedlerne her på siden er en kopi af den tekst, som er på sedlen i din medicinpakke. Der er således ingen redaktionel bearbejdning af teksten, men ren kopiering efter aftale med Lægemiddelstyrelsen. Den eneste ændring er, at teksterne er sat op, så de er mere læsevenlige. 

 

Hvad kan jeg bruge Medicin.dk- indlægssedler til?

Det kan være svært at læse indlægssedlerne fra en medicinæske eller et medicinglas, fordi informationen er skrevet med meget små bogstaver, eller fordi papiret har være foldet så meget, at teksten er forsvundet eller vanskelig at læse. 

 

Mindre læsevenlig indlægsseddel 

 

 

Teksten er sat op, så den er let at læse

Her på siden er indlægssedlerne de samme, som findes i pakningerne, men vi har sat teksten op, så den er tydelig og nem at læse på en computer eller telefon. Det er også let at søge indlægssedlerne frem, når du har behov for at læse om din medicin.  

 

Instruktion i brug af medicinen

For at hjælpe dig til at tage din medicin korrekt, har vi suppleret teksterne med instruktioner i form af film og små billedsekvenser, du selv kan bladre i. 

 

Eksempel på Instruktion i brug af medicin i indlægsseddel 

 

Findes også som app

Har du brug for at gemme dine indlægssedler? Så hent den gratis indlægssedler-app. Her kan du gemme dine egne indlægssedler, så du altid har dem lige ved hånden. 

Disclaimer

Medicin.dk tager forbehold for fejl, der måtte være opstået i forbindelse med overførslen af data fra Lægemiddelstyrelsens indlægsseddel-database til Medicin.dk - indlægssedler. 

Ophavsret

Alt materiale og sammenstilling af oplysninger indeholdt i denne applikation og tilgængeligt her, er beskyttet af Lov om Ophavsret og tilhører DLI - Dansk Lægemiddel Information A/S. Materiale eller oplysninger herfra eller fra andre medier, herunder hjemmesider og applikationer ejet, anvendt eller brugt under licens fra Dansk Lægemiddel Information A/S eller tilhørende/associeret enhed, må ikke kopieres, gengives, uploades, linkes eller på nogen anden måde distribueres, uanset i hvilken form. 

 

Alle varemærker, produktnavne og vareudstyr er tillige beskyttede i henhold til varemærkelovgivning og Markedsføringsloven. 

 

Metatags, søgemaskineoptimering eller benyttelse af screendumps med sløring må ikke ske uden udtrykkelig forudgående samtykke. 

 

Spørgsmål til redaktionen:  

Har du et spørgsmål vedrørende din egen eller pårørendes medicin, skal du, af hensyn til beskyttelse af dine persondata, henvende dig ved at bruge denne formular. NB! Vær opmærksom på, at vi ikke sælger medicin. Vi tilbyder udelukkende information om medicin. Vi anbefaler altid, at du kontakter din egen læge ved spørgsmål om din konkrete behandling. 

Har du et fagligt, arbejdsrelateret spørgsmål kan du skrive til os på kontakt@medicin.dk. 

 

 

Medicin.dk 

DLI - Dansk Lægemiddel Information A/S 

CVR nr. 17472682 

Lersø Park Allé 101 

2100 København Ø